Even voorstellen

Hoi, ik ben Evelien. Als gediplomeerd health coach en hormoontherapeut wil ik jou en zoveel mogelijk andere mensen inspireren en begeleiden naar de meest gezonde, blije en gebalanceerde versie van jezelf. Dit doe ik vanuit mijn bedrijf PURE Health Coaching en de blog Holistic Health. Mijn hart maakt een sprongetje als ik hoor dat iemand door het bewuster worden van zichzelf en zijn of haar omgeving, automatischer gaat kiezen voor een leefstijl die perfect bij hem of haar past. En die leefstijl gaat over jouw fysieke, mentale, emotionele en purpose energie. Ik help je graag aan inzicht, overzicht en tools ten behoeve van jouw unieke balans.

Mijn purpose en missie:

Boosting health & happiness by cultivating self-awareness & empowerment!

Self-care isn’t selfish

In de hectiek van alledag is het meer dan ooit belangrijk jezelf goed te leren kennen en begrijpen en goed voor jezelf te leren zorgen. En met jezelf bedoel ik dus je lichaam en je brein. Als jij 1) leert om naar de signalen van je lichaam te luisteren en hier gehoor aan te geven 2) jezelf traint je gedachten en gedragingen te observeren en zorgvuldig te kiezen 3) leert van je emoties 4) weer in contact met je gevoel, intuïtie, behoeften en dromen komt en 5) gaat werken met je waarden en talenten, moet je eens kijken wat voor potentie je dan aanboort! Je wordt dan de meest pure, ontspannen, krachtige, energieke en stralende versie van jezelf.

Extremes are easy. Strive for balance.

Creating awareness

Op mijn site en Instagram account deel ik tips & tricks met betrekking tot holistische gezondheid. Hoe houd je jouw fysieke, mentale, emotionele en purpose batterij zo vol mogelijk? Daar wil je achter komen om klachten te voorkomen. Ik ben overtuigd van de mind-body connectie en daarom is een holistische kijk op gezondheid naar mijn idee key voor een gezond lijf, een opgeruimd hoofd en een liefdevol hart. Daarnaast schrijf ik blogs en artikelen voor diverse online en offline magazines zoals GZNDenzo, Viv Online en Talkies Magazine.

Coaching & consultancy

Ik begeleid mensen naar aanleiding van of ter preventie van hormonale en leefstijl gerelateerde klachten, zoals overgewicht, PMS, darmproblemen, huidproblemen en burn-out. Ook word ik ingehuurd door bedrijven voor advies en lezingen omtrent employee vitality & well-being. Ik vind het een feestje om dit te mogen te doen.

Persoonlijk

Kort nog wat over mij persoonlijk: ik ben geboren (1985) en getogen in Den Haag, woonachtig en werkend in Amsterdam binnen HR van ABN AMRO, heb Bedrijfskunde (MSc in Strategic Management) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ben dol op mijn lieve familie en vrienden, lekker eten en drinken, yin yoga en het strand. Ik heb een enorme passie voor holistische gezondheid en persoonlijke bewustwording & ontwikkeling en lees (met name boeken en onderzoeken) en leer (middels opleidingen, trainingen en coaching) dan ook voortdurend over thema’s als voeding, beweging, immunologie, neurowetenschap (sensitiviteit, neurotransmitters en hormonen), psychologie, haptonomie, filosofie, kwantumfysica, bewustzijnsontwikkeling, leiderschap en tools voor ontspanning en self-care. Vanuit eigen ervaring geloof ik heilig in de concepten “voeding als medicijn” en “je klacht als kans”. Ik hoop dat er binnen de gezondheidszorg steeds meer aandacht komt voor een functionele, integrale en persoonlijke aanpak. Dus: samen op zoek naar de kernoorzaak en boodschap van de klacht, begrip van de mind-body connectie, een combinatie van Oosterse en Westerse geneeswijzen en maatwerk.

Met gezonde groet,

Evelien