Even voorstellen

Hoi, leuk dat je er bent! Mijn naam is Evelien Blom. Als gediplomeerd voedingsdeskundige, health coach, hormoontherapeut en mindfulness trainer wil ik jou en zoveel mogelijk andere mensen inspireren en begeleiden naar een bewuster en daarmee gezonder en gelukkiger leven voor jezelf én de wereld om je heen. Dit doe ik vanuit mijn bedrijf PURE Health Coaching en de blog Holistic Health. Mijn hart maakt een sprongetje als ik hoor dat iemand door het bewuster worden van zichzelf, automatischer gaat kiezen voor een leefstijl die perfect bij hem of haar past en daardoor lekkerder in zijn of haar vel zit. Die leefstijl gaat over de bewuste keuzes die je maakt met betrekking tot je energie, prioriteiten, voeding, beweging, ontspanning, mindset, emoties, liefde, relaties, communicatie, wonen, financiën, consumptie, werk, carrière en jezelf.

Mijn purpose en missie:

Boosting health & happiness by cultivating self-awareness & empowerment!

Creating awareness

Op mijn site en Instagram account deel ik tips & tricks met betrekking tot holistische gezondheid. Hoe houd je jouw fysieke, mentale, emotionele en purpose batterij zo vol mogelijk? Daar wil je achter komen om klachten te voorkomen. Ik ben overtuigd van de mind-body connectie en daarom is een holistische kijk op gezondheid naar mijn idee key voor een gezond lijf, een opgeruimd hoofd en een blij hart. Daarnaast schrijf ik blogs en artikelen voor diverse online en offline magazines zoals GZNDenzo, Viv Online en Talkies Magazine.

Coaching & consultancy

In mijn praktijk ontvang ik cliënten die ik persoonlijk begeleid naar aanleiding van of ter preventie van hormonale en leefstijl gerelateerde klachten. Ook word ik ingehuurd door bedrijven om hen te adviseren omtrent employee vitality & well-being / mindful leadership of om een presentatie / workshop / training te geven.

Self-care isn’t selfish

In de hectiek van alledag (met de almaar toenemende druk, prikkels, informatie, technologie en social media) is het meer dan ooit belangrijk jezelf goed te leren kennen en goed voor jezelf te leren zorgen. En met jezelf bedoel ik dus je lichaam, geest en ziel. Als jij weet hoe je goed voor je lichaam zorgt, je gedachten zorgvuldig kiest, weer in contact met je gevoel en intuïtie komt en gaat werken met je talenten, moet je eens kijken wat voor potentie je dan aanboort! Je wordt dan de meest authentieke, ontspannen, krachtige, energieke en stralende versie van jezelf. Ik help je graag bij het vinden van “de hoe” en de balans door het bieden van inzicht, overzicht en tools.

Persoonlijk

Kort nog wat over mij persoonlijk: ik ben geboren (1985) en getogen in Den Haag, woonachtig en werkend in Amsterdam binnen HR van ABN AMRO, heb Bedrijfskunde (MSc in Strategic Management) gestudeerd in Rotterdam en ben dol op mijn lieve familie en vrienden, lekker eten, yin yoga en het strand. Ik heb een enorme passie voor holistische gezondheid en persoonlijke ontwikkeling en lees en leer dan ook voortdurend over thema’s als voeding, beweging, neurowetenschappen, psychologie, haptonomie, leiderschap en tools voor bewustwording, ontspanning en self-care. Vanuit eigen ervaring geloof ik heilig in de concepten “voeding als medicijn” en “je klacht als kans”. Tegenslagen in het leven en hobbels op de weg horen bij het leven en maken je wijzer en sterker. Mijn eigen holistische reis heeft voor mij bevestigd dat de geneeskunde van de toekomst een mooie mix is van Oosterse en Westerse geneeswijzen en tools. En bovenal: persoonlijk, functioneel en holistisch.

Sunshine + love,

Evelien