Eerste / intake consult:

In het eerste gesprek neem ik een uitgebreide anamnese bij je af. Hierin stel ik je vragen over je huidige gezondheid, gezondheidsverleden, voedingspatroon, bewegingspatroon, stresslevel, klachten, motivatie en doelstelling.

Persoonlijk health-advies:

Naar aanleiding van de anamnese stuur ik je een op jou afgestemd integraal health-advies toe. Dit behelst advies omtrent de pijlers voeding, training, stressbeperking en hormoonbalans. Het beantwoorden van vragen naar aanleiding van dit advies zit bij de prijs inbegrepen.

Coaching consult(s):

Sommige mensen kunnen prima vanuit eigen verantwoordelijkheid en motivatie aan de slag met het geboden advies, andere mensen hebben behoefte aan vervolgconsulten. In deze consulten kan ik je bijvoorbeeld helpen met het bedenken van voedingsschema’s (in het advies werk ik met product-alternatieven, zodat mensen zelf gezonde en voedzame menu’s kunnen en leren opstellen en hier de rest van hun leven baat bij hebben in plaats van terugvallen in het oude patroon wanneer de begeleiding stopt of de menu’s ”op” zijn), trainingsprogramma’s of mental coaching.