Ben jij nog steeds op zoek naar dé ideale huidverzorgingslijn? Dan kan je vanaf nu stoppen met zoeken. Probleemhuid of niet, probeer de testers van Uncover Skincare van Dr. Jetske Ultee en je wilt nooit meer anders…

Onderzoek

Na een studie geneeskunde en promotieonderzoek op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie aan het Erasmus MC in Rotterdam, werd dr. Jetske Ultee werkzaam als onderzoekarts in de cosmetische dermatologie. “Het heeft me vanaf het begin van mijn loopbaan verbaasd hoeveel huidklachten uiteindelijk het gevolg zijn van verkeerde, of verkeerd gebruik van cosmetische producten. Zo begon mijn wetenschappelijke zoektocht in de wereld van huidverzorging naar betere behandelingen, adviezen en producten. Mijn belangrijkste vragen waren daarbij steeds weer: wat is er nu eigenlijk bewezen, welke ingrediënten doen écht wat voor de huid, en in welke concentratie?”

Kwaliteit

Die zoektocht leverde een schat aan verfrissende, ontnuchterende inzichten op over de zin en onzin van cosmetica, die dr. Jetske Ultee de afgelopen jaren wekelijks deelde met een steeds groter groeiend publiek op haar eigen blog. Kennis die ze uiteindelijk op veler verzoek ook gebruikte om zelf producten te ontwikkelen. Dr. Jetske Ultee: “Ik ben trots op het resultaat: huidverzorging van hoge kwaliteit, die bovendien prettig is in gebruik. Alle producten bevatten alleen milde en werkzame ingrediënten in hoge concentraties die écht wat doen voor de huid, en klachten kunnen verbeteren en voorkomen. Voor de juiste finishing touch is er inmiddels ook een prachtige make-uplijn ontwikkeld. Ook deze producten bevatten alleen zachte, waardevolle ingrediënten.” De nieuwe lijn verzorgende make-up van Uncover Skincare bestaat uit een foundation, een bronzer, transparante poeders en een volle en zacht afgeronde powder brush.

  • Voor meer informatie over de huidverzorgingslijn, klik hier.
  • Voor het vitamine A serum, klik hier.
  • Voor de zonnebrandlijn, klik hier.
  • Voor meer informatie over de make-uplijn, klik hier.

PS: Jetske heeft ook een heel leuk boek op de markt gebracht, zie hier.

PS2: Neem ook eens een kijkje op Jetske’s YouTube kanaal.