EkoTown

EkoTown is hét eerste biologische lifestyle festival van Nederland. Op 21 & 22 juni kun je in het Amsterdamse Bos twee dagen kennis en inspiratie opdoen op het gebied van een gezonde & biologische lifestyle.

Ik mag spreken, zo leuk!

Op zondag 22 juni zal ik zelf ook een lezing geven, tussen de signeersessie van Rens Kroes en de presentatie van Jesse van der Velde, hoe leuk! Ik zal je van 16:30 tot 17:00 15 simpele tips geven voor een fit, happy & healthy life! Hier kun je het gehele dagprogramma van zondag 22 juni bekijken.

Tickets

Ben je erbij? Zou ik superleuk vinden! Een ticket kost EUR 29,95 en hiervoor kun je onbeperkt workshops en lezingen bijwonen. Voor meer info & tickets, klik hier. En hier voor een leuk filmpje!

PS: Over een aantal dagen komt er een winactie aan, dus houd mijn Instagram in de gaten!

Liefs,

Evelien

Toegevoegd op 23 juni 2014:

Dank aan de vele mensen die de lezing hebben bijgewoond afgelopen zondag! You made my day 🙂

Wil je de gebruikte Powerpoint presentatie ontvangen, stuur me dan even een mailtje.

foto 2