Kopie van een interview met mij op Liv Mag.

LET’S MEET EVELIEN BLOM – HEALTH COACH & BLOGGER VIVONLINE

Ze is enthousiast, positief, sociaal, ambitieus, eerlijk, lief, sensitief, een tikkeltje eigenwijs en smeert het liefst overal sambal op.

Eet het liefst dat waar ik op dat moment zin in heb. Over het algemeen word ik gewoon heel blij van simpele, pure gerechten die goed op smaak zijn. En de Indonesische, Japanse en Thaise keuken. Vis, vlees en vega, ik eet het allemaal. Verse vis eten op het strand, dat is misschien wel mijn lievelings.

Hartig of zoet? Hartig. Met af en toe een stuk chocola, haha.

Werkt zich in het zweet tijdens een lesje krachttraining, body pump, HIIT of spinning. Ik hou ook enorm van yoga en pilates. Lekker afwisselen!

Stad of natuur? Steeds vaker de natuur… Die rust, die ruimte, die frisse lucht… ik word oud ūüėČ

Lievelingsdier: Dolfijn.

Lievelingskleur: Mintgroen / licht zeegroen. Toeval of niet, groen wordt geassocieerd met genezing, gezondheid en balans. Als groen je lievelingskleur is hou je volgens kleurpsychologen van de natuur en het leven. Ook van rust, orde, warmte, gezelligheid en vrijheid. Je bent meestal opgewekt, vasthoudend, spraakzaam en betrouwbaar. Dat klopt allemaal!

Is het liefst @ the beach, New York of Ibiza. Met leuke mensen.

Gaat nooit de deur uit zonder sleutels, pinpas en telefoon.

Heeft een passie voor everything health, heerlijk eten en drinken, persoonlijke ontwikkeling, vliegtuigen (ik vind die kisten zó magisch) en styling.

Kan niet zonder slaap, liefde, familie en vrienden, fun en gezelligheid. Oh, en een wimperkruller.

Wordt relaxed van een opgeruimd en gezellig huis, kaarslicht, massages, mediteren, wandelen in de natuur, een avondje met mijn lieve vriendinnen, de slappe lach, een heerlijke yin yoga les, ski√ęn, zonnestralen, zwoele zomeravonden, goede gesprekken en (misschien nog wel het meest) het strand.

Wil ooit nog eens mama worden, een rondreis door Zuid-Afrika maken, een hele vlucht beleven vanuit de cockpit, een boek schrijven en een interviewprogramma maken.

Stom! Koffie die warm hoort te zijn maar het niet is, negativiteit en onrechtvaardigheid.

Lievelingsboek: Gift from the Sea.

Favoriete tijdschrift: Vogue Living en Happinez.

Lievelingsbloem: Ridderspoor, oftewel Delphinium. Ik kwam laatst pas achter de naam van deze bloem en het grappige is: de botanische naam is afkomstig van het Latijnse woord voor dolfijn, mijn lievelingsdier én ik heb jaren op de Ridderspoorweg in Den Haag gewoond. Bizar, toch? Lathyrus en pioenrozen vind ik ook erg mooi.

Muziek: I love saxofoons!

Health in 5 woorden: Bewustzijn, balans, connectie, compassie, goede energie.

Happiness in 5 woorden: Vrijheid, dankbaarheid, positiviteit, tevredenheid, vertrouwen.

Doen! Focus je op dingen waar je enthousiast van wordt, omring je met mensen waar je energie van krijgt, mediteer elke dag eventjes, en laad jezelf van tijd tot tijd goed op.

Levensles, so far:¬†“When life is sweet, say thank you and celebrate. When life is bitter, say thank you and grow.” Oh, en:¬†“Trust the process.”