Welkom bij Holistic Health!

Holistic Health is een fris, eigentijds en sophisticated inspiratieplatform voor een gezond lijf, innerlijke rust en persoonlijke groei & bloei. Want deze 3 pijlers blijken wetenschappelijk dé ingrediënten voor een bewust, gezond en gelukkig leven. En eerlijk is eerlijk, wie wenst dat niet?

De naam zegt het al; het gaat hier over holistische gezondheid. Over ”functionele geneeskunde” waarbij we liever voorkomen dan genezen. Over de overtuiging dat optimale gezondheid een resultante is van balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Ik hoop dat Holistic Health jouw Gouden Gids mag zijn als het gaat om gezondheid en geluk én dat we met elkaar gaan praten over deze thema’s. Laten we wat vaker ons hart luchten bij goede vrienden, familie, collega’s of een ervaren coach. Op deze manier ervaren we dat iedereen te maken heeft met de golfbewegingen van het leven, kunnen taboes worden doorbroken, de beste tips en tricks worden gedeeld, en blijken een luisterend oor, warmte en begrip misschien wel het beste doktersrecept.

Holistic Health is opgericht door Evelien Blom. Op dit platform komen haar passie voor holistische gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, openheid, duurzaamheid, interviewen, schrijven, inspireren en schoonheid samen. En wat betreft die schoonheid, die zit hem met name in puurheid en kwaliteit. Van de heerlijkste frisse salade met pure ingrediënten tot een prachtig linnen tafelkleed in je lievelingskleur, een mooier dan mooi veldboeket, een goed en eerlijk verhaal, een perfecte yin yoga les, of een avond spierpijn van het lachen met je allerbeste vrienden.

Be inspired!