PURE Health Coaching staat voor Professioneel, Up-to-date, Resultaatgericht & Eerlijk advies.

En voor authenticiteit, bewust leven, positiviteit, verbinding, in je kracht staan, elkaar inspireren, kennis delen, jezelf laten zien, diepgang met een vleugje glamour & spiritualiteit anno nu.

Mijn sleutelwoord is synergie. Synergie tussen de 3 pijlers voeding, beweging en stressbeperking. In deze holy triangle geloof ik, mede vanuit eigen ervaring, heilig.

Een uitgebalanceerde leefstijl is voor iedereen goed vol te houden, financieel haalbaar en zeker geen tijdgebonden hype. Het resultaat? Een optimaal functionerend lichaam, bruisende energie, een stralende huid, een mooi figuur wat bij jou past, hormonen die in balans zijn en zeker ruimte om te genieten van jouw favo food.

Voeding

Ik geef je graag kennis over gezonde voeding en inzicht in wat voor effect dit heeft op je lichaam (motivation through education). Ieder lichaam is anders dus we gaan samen kijken wat het beste bij jou past. Dé manier om je ideale gewicht te bereiken, is je lichaam optimaal te laten functioneren. Ik zal je helpen de juiste keuzes te maken in de supermarkt en je laten ontdekken waar jouw lijf om vraagt en wat het nodig heeft. Je hoeft vaak niet minder te eten (soms zelfs meer), maar anders en bewuster. Als jij dingen eet waarvan je weet dat ze niet goed voor je zijn of stelselmatig te veel eet, is daar een patroon in te vinden wat we kunnen doorbreken. In de basis kies ik voor zo puur en onbewerkt mogelijk eten en drinken. Gezond, lekker en precies wat jouw lichaam nodig heeft!

Ik wil je inzicht geven in:

  • Wat je eet;
  • Waarom je eet;
  • Of je je lichaam vult of voedt;
  • Of je je lichaam zieker of sterker maakt.

Beweging

Dat bewegen voor iedereen belangrijk is, weten we allemaal. Echter, de soort beweging (of liever gezegd training, dit zijn twee verschillende dingen) die je kiest, bepaalt je resultaat. Veel mensen die hun vetpercentage willen verlagen, doen uren aan cardio wat hun hormoonbalans verstoort en hierdoor een averechts effect heeft. Deze mensen doen er goed aan om aan hun spiermassa te werken en kort en intensief te trainen waardoor hormonen beter in balans komen en vetverlies een automatisch gevolg gaat zijn. Mensen met een burn-out of blessures hebben vaak een heel ander trainingsdoel. Hier dient de beweging op aangepast te worden. Wederom maatwerk dus.

Stressbeperking

Anno nu zijn veel mensen druk, druk, druk. Een beetje druk en stress is goed en helpt je optimaal te presteren. Wanneer stress echter chronisch wordt, gaat dit ken koste van je gezondheid en hormoonbalans met allerlei gezondheidsklachten en -kwalen als gevolg. Ik help je na te denken over waar jouw stress vandaan komt en hoe je meer balans, ontspanning en rustmomenten in je drukke leven kunt inbouwen. Wat zijn jouw energieboosters en wat zijn jouw energievreters? Een positieve mindset speelt een belangrijke rol. Maak je niet te druk en wees vooral niet te streng voor jezelf. Optimale gezondheid en geluk ervaar je enkel wanneer zowel je body áls je mind in topconditie zijn. Mindfulness, yoga en meditatie kunnen hierbij helpen.

Mijn motto: Being healthy & fit isn’t a fad or a trend. Instead, it’s a lifestyle. En die leefstijl gaan wij samen bereiken! Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke gezonde leefstijl. Puur door te stoppen met diëten, te leren luisteren naar je lichaam en te ervaren wat gezonde voeding en de juiste beweging en ontspanning met je doet.