Coaching

Coaching zoek je op een moment dat je merkt dat je niet vooruitkomt in iets wat je belangrijk vindt. Vaak zit je in zo’n periode minder lekker in je vel. Je bent wat onrustig en vaker gestrest, emotioneel, ziek en/of moe. Met andere woorden: je bent uit balans. Ook kan het zijn dat je een steuntje in de rug of sparringpartner wenst bij een bepaald doel.

Ik help ik je om weer in beweging te komen. Om uit de vicieuze cirkel te stappen. Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje, dus naar zowel je fysieke, mentale, emotionele als energetische toestand.

Mogelijke thema’s van het 1 op 1 traject:

  • Vitaliteit / Well-being (zie het Health & Hormoon Consult hieronder als startpunt)
  • Werk / Carrière
  • Persoonlijke ontwikkeling

Health & Hormoon Consult

Dit consult is het startpunt voor mensen die advies en/of coaching wensen met betrekking tot voeding, beweging, stress, huidklachten, darmklachten, vermoeidheid, burn-out en/of hormonale klachten.

In dit consult neem ik een uitgebreide anamnese bij je af. We bespreken je huidige gezondheid, gezondheidsverleden, voedingspatroon, bewegingspatroon, stresslevel (op meerdere vlakken), (hormonale) klachten, motivatie en doelstelling. Naar aanleiding van de anamnese stel ik een integraal health-advies op, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De pijlers van het advies zijn:

  • Voeding
  • Beweging / Training
  • Ontspanning / Stress Management
  • Hormoonbalans

Met betrekking tot voeding werk ik met product-alternatieven-lijsten, zodat mensen zelf een gezond voedingspatroon kunnen en leren opstellen en hier de rest van hun leven baat bij hebben in plaats van terugvallen in het oude patroon wanneer de begeleiding stopt of de menu’s “op” zijn.

Sommige mensen kunnen prima vanuit eigen verantwoordelijkheid en motivatie aan de slag met het geboden advies, andere mensen hebben behoefte aan extra begeleiding. Eventuele vervolgsessies staan over het algemeen in het teken van gedragsverandering en mental coaching en kunnen nét die stok achter de deur zijn die nodig is voor succesvolle leefstijlverandering. Tussen de 1 en 3 coaching sessies is vaak genoeg om empowered en met veel nieuwe inzichten zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de nieuwe leefstijl welke draait om clean eating, radical self-love en persoonlijke ontwikkeling.

Tarief

EUR 90 incl. BTW per consult / coaching sessie (a circa 60 minuten). Betaling middels factuur. Kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Meer informatie of een consult boeken?

Mail naar info@purehealthcoaching.nl.