Zakelijk leiderschap

Mindful leiderschap is leiderschap anno nu. Je kunt het misschien het beste vergelijken met dienend leiderschap, een term die al wat jaartjes meegaat en wat dé leiderschapsstijl is binnen de meeste top-ranking organisaties.

In de huidige maatschappij met snelle veranderingen en vele prikkels en technologie hebben mensen meer en meer behoefte aan rust, bewuste keuzes en vertrouwen. Dit geldt zowel voor jouw medewerkers als jouzelf. Niet zo gek dus dat er steeds meer aandacht komt voor bewust, mindful, dienend leiderschap.

Waar het bij mindful leiderschap om gaat is dat je als leider de focus hebt op het optimaal laten functioneren en ontwikkelen van jouw teamleden door middel van het bieden van inspiratie, context, rust, focus, vrijheid, verantwoordelijkheid, veiligheid, vertrouwen en een luisterend oor. Je helpt hen dienend te zijn aan zichzelf en hiermee de organisatie. Hierbij is het belangrijk dat je in staat bent om volledig in het nu te kunnen zijn en jouw ego en eigenbelang aan de kant kan zetten in jouw rol als leidinggevende.

Het is nogal wat. En het is best lastig. Helemaal in een veeleisende en politieke setting, of wanneer je ambitie je in de weg zit. Maar het goede nieuws: dit kan allemaal samengaan en getraind worden. Bewustwording en de wil een mindful & inspiring leader te zijn, zijn de key en ik help je hierbij.

Het resultaat: werknemers die in hun kracht staan, commitment en engagement. Wat jou keer op keer een ontspannen en succesvol leider maakt en zo is de cirkel weer rond.

Persoonlijk leiderschap

Een goede leider zijn in je werk en/of privé leven, begint met bewustwording van jezelf.

Ik geloof in een holistische aanpak en dus in de kracht van bewustwording van zowel jouw lichaam, gedachten, emoties als purpose. Bewuster leven = dienstbaar zijn aan jouw potentieel.

Tijdens een coaching sessie gaan we na waar je aan kunt werken. We doen een fysieke, mentale, emotionele en purpose check-in, we doen wat oefeningen om te kijken wat wel en niet bij je past en ik adviseer je met wat voor soort expert(s) je de verdieping op kan zoeken die je wenst.

Fundamenteel zelfinzicht is de basis van alle menselijke groei en ontwikkeling.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, mail naar info@purehealthcoaching.nl.